De goede voornemens van Hanne

Januari: dat is de maand bij uitstek om je goede voornemens op te lijsten én 2020 nog beter te maken! Ook Hanne wil enkele carrièredoelen van haar lijstje vinken. Ontdek hieronder wat ze echt wil bereiken dit jaar! 

In 2020 wil ik vooral mijn job met evenveel plezier blijven uitoefenen als in 2019. De leuke contacten met kandidaten, werkgevers en uiteraard mijn collega’s maken dat elke dag een verrassing is en dat geeft me energie.

Ik kijk er dan ook naar uit om ook in 2020 mensen gelukkig te kunnen maken met een nieuwe job en om bedrijven te ondersteunen in het vinden van geschikte collega’s. 
Daarnaast wil ik graag mijn netwerk in de regio uitbreiden om nog meer voeling te krijgen met de lokale bedrijven en om meer mensen te leren kennen.

Op persoonlijk vlak hoop ik dat iedereen in mijn omgeving zich even gelukkig mag voelen als mijzelf.
En als ik dan toch mag dromen: een concert van Foo Fighters op een van de Belgische festivals staat zeer hoog op mijn wishlist! ;)

Tot snel, 
Hanne Vansweevelt
Talent Matcher

 

Jouw carrièredoelen verwezenlijken in 2020?

Daar helpen we graag bij! Kom dan eens langs voor een no-nonsense babbel.

Contacteer ons